בערב חורפי רגיל בטריבקה שבמנהטן, ניו יורק המסעדה ההומה גי'גינו מושכת תשומת לב. מה שהיה פעם מסעדה משפחתית הוא עכשיו המקום להיראות בו, ושיש להזמין בו שולחן שבועות מראש וזה בזכות מטבח הנובל קוויזין של אודו, השף שהפך לסמלה המסחרי של המסעדה ומחכה לרגע שבו תעבור המסעדה לידיו. לואיס, בעל המסעדה ואביו של אודו מביט בעניין על אורחי המסעדה השונים והמגוונים. והחבורה הנמצאת הערב היא מסקרנת במיוחד אפילו בשביל מסעדה הנמצאת בליבה של ניו יורק, הבלש הניו-יורקי ואשתו מלווים לשולחנם, אשר בדרך מוזרה ביותר הם לא היו צריכים לחכות חודשים על מנת להשיגו. שני אנשי מאפיה מתמקמים בשולחן הטוב ביותר וסועדים בעודם מחכים לאסוף את השלל הרב הצפוי להם מסגן השף, דאנקן המכור להימורים ונתון לחסדם.